Pages

Futsal Street-IT 2nd Edition

Adam dan bolanya. Penyokong setia team baba dia. Ole..

Ahad ni kedai aku menganjurkan pertandingan futsal jemputan di Active Futsal bangi. Jam 9 pagi. Actually dah lama aku xmenganjurkan apa2 event. Last event aku buat last year untuk game yg sama. Tu pon participant xla ramai ada la dalam 6 team lelaki. Tahun ni team yg main xmencapai target commity, kami target 16 team lelaki dan 8 team pompuan. Tapi disebabkan event kami ada clash dgn 2 event lain dekat Bangi jadi cuma 10 team lelaki dan 4 team pompuan yg mendaftar. Ok la tu. Janji ngam2 dari target minimum team. Antara team yg terlibat


Lelaki
Team Street-IT
Team Dato'
Team Avanza
Team Za'ba
Team Ampang
Team Al-Amin
Team UKM
Team BoyTua Uno
Team BoyTua Duo
Team Sunway

Perempuan
Team Street-IT
Team Futsalistik
Team Vandeta
Team MakChik


Aku pon xtau macam mana kelancaran event ahad ni. Pengurusan masa kene btol dan futher ni game jemputan. Jadi smua dalam circle of friend ja. Hope smua berjalan lancar dan team yg main menunjukkan semangat kesukanan yg tinggi. Aku akan bermain untuk 2 team ahad ni. Keke jgn marah aaa... chairman ni buat2 fit ja. Aku akan bermain untuk team Street-IT dan BoyTua Uno. Team Street-IT ni gabungan all star masa kami kat ITM dulu. Skang ni kira star tua sbb smua dah beranak pinak. Tapi masa sessi warm up baru2 ni, depa masih menunjukkan skill permainan yg tinggi. Yg menjadi isu skang kes fitness. Hancurrrr... Awal2 depa dah request ambulan standby kat luar court. Team BoyTua Uno plak mmg team leasure futsal aku. slalu weekend aku akan main dgn depa. Jadi xda isu pasal angin atau ribut. (hu2.. promosi skit kasi smangat nak main ahad ni).


Insyallah game ni aku akan jadikan acara wajib setiap tahun dalam merapatkan hubungan sesama kawan2, pelajar2, community peniaga kolej di UKM, pembekal dan smua yg berada dalam lingkungan hidup aku. La ni ada satu team blogger je yg main iaitu Team Avanza. Aku mengharapkan tahun depan akan ada lagi team blogger yg nak join. Lagi pon aku xberapa kenai lagi budak2 blog yg ada team futsal ni except budak2 IRC (Inter IRC, mmg ada game tiap2 tahun).


Jadi jika anda mahu menyaksikan aksi2 lasak pakcik2 dan aksi2 ganas makcik2 main bola. Turunlah beramai ahad ni. Selamat berjuang smua.


* Develish will be official photographer fot this tournoment. (Sakit2 gigi pon semangat nak turun.. TQ beb)

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

6 comments :

ita.itu said...

wah..anak bpk betul..

Heartless Devilish said...

apa atas paler adam tuh?

.::WaNiE::. said...

hahhh.naik gila jap tengok adam yg sgt cute itew..

kuchalana said...

ita.itu - tu bakal pewaris empayar perniagaan aku tu. kekeke.. amin

devilish - tu shower cap. kunun mcm EPL la.. main bola dalam salji

wanie - adik dia la ni lagi lasak dari abang dia. aku belikan bear dia xmau.. duk sibuk nak main pedang or pistol abang dia. pening2.

nasazfrog... said...

wah mmg ader gaya la tgk tangan dia... berbakat ler satu hari nanti..

Jasper said...

I saw really much worthwhile info in this post!
Baie-James