Pages

Good Luck

To all players yg akan main tuk Futsal Inter IRC Channel Ahad ni. Goodluck.
Datang dan beraksilah dgn penuh smgat kesukanan. Pada team aku, wakil channel #HANKYPANKY.... HP UNO dan HP DUO.. kita dtg dgn smangat samba dan mamba. Aku xletak high expectation pada korang but at least show some sports spirit.
Ok... Aku tujukan lagu ni pada smua yg akan beraksi ahad ni. Hayati lirik dia betol2. Tolong sebar2kan pada budak2 channel expecially organizar. Terimalah lagu tema ahad ni ... "GOLI MAT" .. Ole




kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

7 comments :

Heartless Devilish said...

sini pun ader..
kat blog linda / ladysleepless pun ader....
hihihi...
gelik ar...takbole blah dier nye nari...

kuchalana said...

sini kasi ke all irc player ahad ni. kasi penebus semangat untuk bersamba... wahahhahahaa.... golimat...

13may said...

hehhe hehhe

LaDySLeepLeSS said...

Ada juga geli mat nih... ahahahah pemes betul incik tabo jual kalkulator nih...

kuchalana said...

saja kasi membakar semangat budak2 team aku. hahahaha... sib baik smalam xda yg duk menari macam uncle GOLIMAT.

Constantine said...

Very worthwhile info, lots of thanks for your article.
laser pointer

Gavin said...

Here, I don't actually consider it is likely to have effect.
world globe map | party finger foods | female nipple piercing